Pijnbestrijding

Pijnbestrijding

Bij Qilax kunt u voor allerlei soorten pijn terecht

U kunt terecht voor onder andere: Onderrugpijn met uitstraling, hoofdpijn , schouderpijn , borstpijn , of pijn aan elleboog , arm , pols , vingers , heup , knie , enkel of tenen. Ook voor heel andere soorten pijn zoals menstruatiepijn kunt u bij Qilax terecht, alleen valt het onder een ander soort behandeling.

Resultaten pijnbehandeling

Voor de effecten van de pijnbehandeling kunt u ook kijken onder het kopje uitslag onderzoek.

Afgelopen november heb ik een onderzoek gehouden naar de effecten van de pijnbehandeling bij schouderpijn. Hierbij konden mensen met allerlei soorten en oorzaken van schouderpijn zich via een facebook promotie campagne opgeven voor een aantal gratis behandelingen.
In mijn ogen waren de uitslagen verbluffend.
Verbluffend ook omdat het gros van de mensen al jarenlang met de pijnklachten liep. Het gemiddelde aantal jaren dat de mensen met de pijn liep was 6, met uitschieters van 15 en 20 jaar. Deze groep mensen heeft in de afgelopen jaren ook het één en ander doorlopen aan medische ingrepen, therapieën en vooral veel medicatie tot zich genomen. Ook nu na minstens 2 maanden blijkt uit nieuw emailcontact dat het resultaat nog steeds fantastisch is.
Voor de uitslag zie hieronder:

In het rood: De pijnindicatie door de behandelde mensen voor de behandelingen aangegeven (de pijnindicatie is van 1 tot 10 op een schaal van 10, waarvan 10 heel erg heftige pijn voorstelt en 1 nihil is)

In het groen : de pijnindicatie door de behandelde mensen aangegeven na maximaal 4 behandelingen.(sommige mensen vonden het al genoeg om na twee behandelingen te stoppen omdat de pijn al nihil was)

grafiek resultaat behandeling schouderpijn

grafiek resultaat behandeling schouderpijn

 

 

Maak een afspraak