Opmerkingen van behandelde mensen

Hieronder vindt u een aantal opmerkingen van behandelde mensen.

Op facebook heb ik vaak contact met mijn klanten. Ook hou ik iedereen op de hoogte van dingen die voor een ieder belangrijk kan zijn qua gezondheid.
Mensen die ik reeds behandeld heb plaatsen daar ook opmerkingen over wat zij vinden van mij en mijn behandelingen.
Hieronder een lijstje van een aantal openbare berichten:

Wies Pit zekers en het werkt echt, mijn schouders zijn nog steeds pijnvrij.

Ineke De Vries Grauwelman Ik hoor bij de 90 % die goede resultaten heeft. Helemaal geweldig. Had nooit verwacht dat ik in acupunctuur zou geloven. WEL DUS!!!!

Ineke De Vries Grauwelman Ik heb nog steeds geen pijn in mijn schouders en slik geen diclofenac. Dit Door de acupunctuur. Dank je Erwin

Manon Hallo> Acupunctuur praktijk Qilax

Vandaag de 3de behandeling gehad van het onderzoek naar onder rug pijn. Al maanden pijn en na de 1ste behandeling was de pijn al een stuk minder. Na de 2de behandeling had ik helemaal geen pijn meer. De behandeling zelf vind ik geen pijn doen. Ik ben dus zeer tevreden en wil je bij deze nogmaals bedanken dat ik mee mocht doen met dit onderzoek.

Manon Hallo Ik geniet nog steeds van mijn pijnvrije rug 

Sylvia Meijer en ik ben net de eerste keer geweest en moet zeggen je merkt het meteen ik tenminste op naar vrijdag. en heel vriendelijk geholpen.

Sylvia Meijer Ja het was echt waar ben van mijn rugpijn af goed werk geleverd erwin. Was echt blij dat ik mee
heb mogen doen. Kom heel gauw weer terug. Super gedaan

Thilly Meijer > Acupunctuurpraktijk Qilax

Wist u dat acupunctuur ook een goede ondersteuning is om af te vallen, ik heb nu iets van 11 behandelingen gehad en ben verlost van mijn eetbuien en ben nu gewicht aan het verliezen.
Dank je wel Erwin.

Enrico Brosens

Het is weer even wennen na +/- 15 jaar weer eens geen pijn te hebben in mijn schouders.
Na 2 x.een behandeling van Erwin is de pijn compleet verdwenen , ik ging voor de schouders en als bonus doen mijn polsen ook niet meer zeer.
De artrose is niet genezen maar de pijn is wel verdwenen.
Heel erg bedankt Erwin
Enrico BrosensJa zelfs na ruim 2,5 maanden werkt het nog

Jitske Brosens Kraaij Geweldig hè? En dan schijnt ook nog eens de zon. Ik ben ook nog steeds van mijn rugpijn af dankzij jou. Heerlijk

Jitske Brosens Kraaij Toch geweldig of niet dat zoiets zoveel goed kan doen. mijn man kan weer een hoop dingen die hij hiervoor niet meer kon en soms ook niet meer deed


Marco Bruin
‎>Acupunctuur praktijk Qilax

Ik heb nu 2 behandelingen van je gehad. Ik voel me als herboren. Wie had kunnen denken dat ik zo veel pijn zou kwijtraken. Goed man.

Ella Mul Ik voel mij ook beter dan gister,minder rug pijn en veel energie vandaag dank je wel Erwin
Ella Mul Hoi mijn rug voelt ook nog goed!!lekker,

Monique Vasmel-de Feber Ja het was echt weer ongelofelijk Erwin. Ben echt blij dat ik in je onderzoek mag meedoen

Tot nu totaal geen pijn meer in m’n handen na de behandeling van vanmiddag hoop dat het weg blijft ben een gelukkig mens !!!
Erwin zie je volgende week!!!

Vanmiddag een behandeling van Erwin gekregen. Ik had een pijnlijke schouder. Kon mijn arm amper omhoog krijgen en met mijn arm niet meer achter op mijn rug komen…Met goed resultaat want dit lukt mij gewoon weer. Er zit nog wel een klein pijnpuntje maar met de opgegeven oefeningen kan dit misschien ook opgelost worden.
Tevens kreeg ik nog meerdere goede tips van Erwin. Heel erg bedankt Erwin voor het serieus nemen van mijn klachten.
Je bent een super pijnbestrijder in hart en nieren ( meridiaan )
Liefs Ilse Bloem

Simone De Graaff Werkendam

Mijn reddende engel : mijn verhaal wil ik graag met iedereen delen , ik had al 2,5 jaar een ontsteking aan mijn achillespees en heb alles geprobeerd om er van af te komen maar niets hielp van fysio, gips , zooltjes ,injectie, shockwave therapie, maar de pijn was niet te dragen tot ik een berichtje op fb vond van Erwin over zijn behandeling acupunctuur ik geloofde daar niet in maar je probeert alles ik kon na 2 uurtjes bij hem terecht ik woonde 100 meter van de praktijk en kwam met de auto met krukken na de behandeling liep ik de trap af zonder krukken en nu na 10 behandelingen is het bijna over mijn pees was ontstoken van hiel tot aanhechting kuit spier dus Erwin ga zo door en ik hoop dat mijn verhaal ook iets voor en ander kan betekenen ,tot volgende week

 

Petra Vleerlaag
Wat ben ik blij dat ik je heb gevonden op Facebook

Al 4 jaar liep ik met achillespees ontstekingen aan alle 2 de benen ik kon s ochtends niet meer lopen van de pijn

Ik heb je gelijk gebeld en mocht de volgende dag al komen in Purmerend de eerste keer best gespannen en vol moed ging ik liggen op het bed ( dat viel mee )
Ik voelde in één achillespees al gelijk verbetering ongelooflijk wat fijn
Over 2 dagen nog een keer en ook die keer ging heel goed ik voelde steeds minder

Nu na 8 keer geweest te zijn loop ik pijn vrij echt fantastisch ik kan weer de hele wereld aan

Ik vertel aan iedereen hoe goed je bent en wat het resultaat bij mij is geweest

Misschien tot snel haha voor mijn man natuurlijk

Jenny De Graaf Nu 4 behandelingen gehad, stuk minder pijn, gaat steeds beter !!
Acupuntuur bij Erwin aanrader !!!

 

Gr Petra Vleerlaag

Zere knieën/kniepijn.

Na een aantal jaar met zere knieën rondgelopen te hebben, ben ik via de huisarts bij de orthopeed terecht gekomen voor onderzoek, naar aanleiding van het onderzoek werd geconstateerd dat ik last had van de spieren onder de knieschijf ( jonge meidenkwaal ?? ).
Fysiotherapie zou wat verlichting moeten geven, verders alleen maar bewegen en het probleem zou met de jaren moeten slijten.
Na verschillende fysiobehandelingen geen voldoende resultaat.
Mijn man die zelf bij acupunctuur praktijk Qilax loopt , besprak dit met Erwin en die adviseerde eens langs te komen.
Zo gezegd zo gedaan en na één behandeling was de pijn al voor zeker 70% minder, na drie behandelingen was ik pijnvrij en ben dat nu nog, wel heb ik nog wat aanvullende behandelingen.
Erwin, ik ben erg blij met je en zal een ieder die het weten wil vertellen en adviseren eens aan acupunctuur te denken als ze klachten hebben die in het reguliere traject geen voldoening vinden.

José,
Zaandam.

Henk van Stegeren De behandeling van mijn achillespezen door Erwin heeft zeker geholpen. Nu 1 jaar na de behandelingen door Erwin nog steeds geen last. Thnx

 

Mariska Olivier heeft Acupunctuur praktijk Qilax Beverwijk, Heemskerk en omstreken beoordeeld — 5 sterren

26 april om 21:27 ·

Mariska Olivier Mijn dochter is nu al heel blij met je Erwin na bijna 2 jaar contineu knieklachten (pijn) wat volgens arts in het ziekenhuis tussen haar oren zat, ook een jonge meidenkwaal zou zijn ze was na 2 behandelingen bijna pijnvrij daar kan geen ziekenhuis tegenop

Dankzij jou Erwin kan onze dochter Chamey vanavond eindelijk weer eens na 1,5 jaar (vanwege knieproblemen) naar Alkmaar op de fiets, zonder afhankelijk te zijn van anderen.
Onze dank is groot !!

25-juli-2017

Recensie

Gisteren mijn eerste ervaring met acupunctuur gehad en na maanden met een zere knie te hebben gelopen, loop ik nu al een stuk beter en heb vannacht voor het eerst zonder pijn kunnen slapen !

 Corina Keyner-de Jong Ben nu 4 keer geweest en gewoon geen last meer.????Heb hier bijna 1 jaar mee rond gelopen

.Gerda Booij heeft Acupunctuur praktijk Qilax Beverwijk, Heemskerk en omstreken beoordeeld — 5 sterren

 Na ongeveer 7 jaar last van een chronische pijnlijke achillesontsteking ben ik voor het eerst na slechts 4 behandelingen van mijn pijn af. Al na de eerste behandeling kon ik in zeggen dat de pijn van 100% naar slechts 30% was verminderd. Na de 4e keer ben ik pijn vrij. Echt heel bijzonder en zeer effectief deze behandeling. Daarnaast neemt Erwin de tijd voor je en vraagt door om verbanden te leggen en advies te geven. Erwin is iemand die met passie zijn vak uitoefent en zeer deskundig is.