Hotstone meridiaan massage

Hotstone meridiaan massage.

 

De laatste tijd zijn mijn hotstone massages eigenlijk steeds meer in een hotstone  meridiaan massage aan het veranderen.
Aanvankelijk vond ik de hotstone massage een heerlijke relax behandeling.
Maar na verloop van tijd  ben ik me steeds meer gaan richten op de meridianen en bepaalde punten. Ik ben de Traditionele Chinese geneeswijze en de hotstone massage gaan combineren met als resultaat een heerlijke warme relaxte indringende aanvullende hotstone meridiaan massage.  Omdat dit direct effect heeft op de tekorten van mensen en het op een heerlijke manier  gebracht wordt zijn de mensen  mij er speciaal naar gaan vragen  en willen er info over hebben, ook wordt er gevraagd of ik er workshops over wil houden.

Maak nu een afspraak, of vraag meer info